Kalau anda gembira, sila mencarut






Entri ni mungkin akan terkena batang hidung majoriti 99.9999% rakyat Malaysia yang terdapat di atas muka bumi ini kerana sama seperti saya, anda hanyalah manusia biasa yang tak terlepas dari melakukan kesilapan waima kesilapan itu adalah kesilapan kecil, dan sering dilakukan dalam kehidupan seharian kita.

Situasi 1:Mencarut bila marah
Bayangkan anda sedang berjalan-jalan menghirup udara segar di taman, katakanlah Taman Tasik Titiwangsa dan tiba-tiba anda terpijak tahi anjing. Secara automatiknya mulut anda akan berututr bahasa Inggeris walaupun English anda fail dalam SPM.



"Pun**k anjing la siapa suruh ko berak merata-rata?Tak ade akal betol?Mane tuan die yg lahan*t tu meh aku tibai cukup-cukup. Si*lan betul"

Ini adalah stereotaip masyarakat dunia yang lupa kepada norma-norma adab manusia yang semestinya, menjadi sopan. Tak cukup dengan perasaan marah pulak,

Situasi 2:Mencarut bila sedih
Anda baru saje lepas tengok kisah sedih. Katakanlah Program "Bersamamu" dekat TV3. Anda sedih tengok famili makan siput untuk mengalas perut. Situasi tu bermain-main dalam minda anda sehingga bawak ke mimpi/ Esok paginya anda pergi pejabat/sekolah dan ceritakan pada kawan:



"Eh, ko tengok tak Bersamamu semalam?Sedeh DOH diorang. Tersentuh la syi*l hati gua"

Situasi 3: Mencarut bila gembira
Anda dipanggil masuk ke pejabat bos untuk ambik bonus, anda dipanggil oleh guru anda untuk dapat anugerah kecemerlangan. Ape2 ajelah yang boleh dapat award. Yang keluar daripada mulut anda:

"Gile bab* lah. Xcaye doh aku leh dapat!!"

Apa masalahnya?Ni haa kes ke-4 masalahnya

Situasi 4: Mencarut ketika tiada rasa apa-apa. Emosi normal
Anda remaja umur belasan, masih belum bercerai susu kot. Anda ada blog. Di ruangan description anda tulis


"Kalaw ske kumen, kalaw tak, F*CK OFF"
Cheh bebudak skarang ni. Bahasa Inggeris dah la fail, itu ajelah perkataan yang reti disebutnya. Aku malas nak bagi link kat blog dia.. tak baik~
Tapi peliklah. Bagus ke kalau mencarut?Budak-budak hingusan cam mereka ni tau ke tak fu*ck tu maksudnya apa? Meh professor emeritus ARC bagi tutorial.

–verb (used with object)
1.to have sexual intercourse with.


OK. Ini adalah maksud yang rasmi bukan diambil dari urbandictionary ataupun yang seangkatan dengannya. Aku ambik kat UKDictionary. Maksudnya dalam BM, iaitu bahasa yang kamu fail SPM tu,
Menjalinkan hubungan seksual
 Paham tak adik-adik yang tahu perkataan SHIT dan FUCK saje? Eh kejap. Siapa ajar kau ayat2 macamtu? Mak kau? Ayah kau?Kalau orang Inggeris dengar ayat2 tu mereka cakap apa tau?
"Did you kiss your mother with that mouth?"
Begitulah kisahnya rakan-rakan. kalau tempat anda tak berjumpa dengan golongan-golongan yang aku cakap tadi, rajin-rajinlah jejak kaki ke CC.Disana bermacam-macam lagi budak-budak poyo ingin menunjukkan kejantanan mereka dengan mencarut.



Bodoh kan? Eh aku pon terbabit. Dah2 g solat maghrib

More

SEARCH

TESTIMONI

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran