xmlns:fb='http://www.facebook.com/2008/fbml' Wanita berumur itu seksi! | BLOG ARCX13

Wanita berumur itu seksi!

Hai apa khabar semua. Nama I Encik Kokosmond tapi korang bolehlah panggil i ni Koko aje. I baru je belajar buat blog ni tau dan tengah curik-curik tulis entri ni. korang janganla bagitau tuan I si Encik ARC tu. Nanti dia marah sebab Jamban rumah kami belum siap cuci lagi. Kesian I kena dera tau.
Tadi i tengok tuan I pegi main Wii kat rumah kawan dia so I pun masuklah dalam bilik master I yang tersangat chantek itu. Dalam bilik ada laptop, maka I pun naiklah tanduk walhal spesies i ni mana ada tanduk. Kami ada taring aje rawr rawr. 

I pun apalagi, selepas puas melayan nafsu binatang I, I masuk pulak akaun facebook master I. I ingatkan takde ape apela tapi agak terkejut harimau I bila I nampak sesuatu.. Sebelum tengok apa ada dibawah, play dulu lagu untuk feeling yang melampau. Ah skandal!




Omaigod (harimau macam saya pun ingat Tuhan ye)!! Apakah kejadahnya dengan tuan I ni. I pun duduk bertapa sekejap memikirkan apalah kenanya dengan master I ni. Mungkinkah beliau mengalami krisis pertengahan umur? Oh tidak, tak mungkin sebab Master I masih bujang trangtangtang lagi. 

Tapi lepas I pikir-pikir balik, eh agak logik juga pernyataan Master ARC sebabnya kadang-kadang tuan I tu macam budak-budak tau. Dia suka sangat main game, suka lawak-lawak bodoh, dan kadang-kadang memang macam perangai budak-budaklah. Mungkin awek-awek yang lebih tua daripada beliau amat diperlukan untuk membimbing beliau dalam kehidupan agaknya.

Yelah I rasa dalam kehidupan ni, faktor saling melengkapi amat diperlukan untuk menjana hubungan yang sihat. Doktor Fazilah Kamsah (harimau tengok TV ya) pernah cakap dalam radio ERA (harimau  dengar radio juga) hubungan yang hambar tu amat susah nak berjaya. Cara takmo bagi hambar? Carilah pasangan yang mempunyai minat atau tabiat yang berlainan dengan anda

Pernah sekali Master I luahkan perasaan dekat I yang dia sangat-sangat tertarik melihat wanita-wanita yang:
  1. Berwajah matang
  2. Bertudung/ Rambut melepasi bahu
  3. Tinggi <170cm
  4. Berbadan sederhana (badan ya bukan menatang tu)
  5. Berkaca mata (ahh hot siall)
Jadi, memanglah I agak faham dengan Master I ni kalau dia berpasangan dengan awek-awek yang berumur sedikit. Sebabnya mereka ni more likely to have those features. Kan? muka matang terutamanya. Tapi tak semestinya umur 25 akan memberikan anda muka yang matang.

Cukuplah kot bercakap pasal benda tu. Tapi bila I scroll lagi page facebook Master I ni, OMAIGOD!

Yang ini memang i susah sikit nak jelaskan tapi menurut master I, dulu ada sekali tu dia mengigau dan cakap masa tidur:
"Alahh ibu-ibu hot apa? Sapa cakap mereka tak hot? Dari segi apa mereka tak hot? Ada anak yang sihat bermakna mereka tu penyayang, dan saya suka orang penyayang"

I taj pasti dia ngigau atau apa. Ntah-ntah tengah Skype dengan mak datin mana entah agaknya. Ah skandal sungguh. I tak nampak sangat masa tu sebab I ada dalam kotak lagi. Dan mungkin itulah sebabnya...

***
"KOKO!!!!!!!!!!!" SAPE BAGI KO SENTUH LAPTOP AKU??

ARC™ ialah seorang yang normal. Beliau layan sesiapa sahaja asalkan mereka tu perempuan tulen. Kalau anak dara yang muda juga bisa menambat hatiku. Ahh skandal. Sedikit fakta di atas adalah benar kecuali bahagian mak-mak datin tu. Dengan ini KOKO dijatuhkan hukuman kemas bilik Master seumur hidup. Mandatori.

55 ulasan: Leave Your Comments

  1. Hahaha...
    ehem2...fakta lelaki skng suka perempuan yg lg tua dr dia mmng betul...
    sbbnya, mreka rasa perempuan yg lagi berusia dr mreka lbh comel untk dijadikan kapel n isteri =)

    BalasPadam
  2. tak abes lg eh pasal older women ni... huhuh. wanita obersi x menarik ke 'adik' (wahh perkataan saje nk menunjukkan aku older women)

    BalasPadam
  3. 1. Berwajah matang --- orang salu cakap epal ni akak, dan akak epal tu adek. so, kira cukup matang la kan?
    2. Bertudung/ Rambut melepasi bahu --- bertudung. dan rambut, errr guna syampoo pun buleeeeh tauuu..
    3. Tinggi <170cm --- tinggi 156cm..
    4. Berbadan sederhana (badan ya bukan menatang tu) --- dan berat 49kg..ideal ape!
    5. Berkaca mata (ahh hot siall) --- hahahaha. sure im hot. tapi bukan sial..

    so, mana borang? mana? mana? nak isi ni!

    agak-agak, kalo kacukkan harimau ko ngan lembu aku, sepadan tak?

    BalasPadam
  4. hahaha comel koko bercerita

    nanti suruh la koko bercerita lg

    jangan la hukum dia

    aahh..

    bf aku muda 10 bulan dr aku.
    hoho

    BalasPadam
  5. yup2 lelaki skarang mmg minat y tua2 la.. coz lelaki yang melamar aku pon da kawen ngn orang lebih tua dri dia.. umur dia bru 22.. tp da kwn ngn perempuan lebih tua.. so, somoge berjayo erk..

    BalasPadam
  6. waaa entry hot neh.

    akak kan.. ada 2 anak. Bukan sj sehat, somel lg lomel budak2 tu. tapi...

    akak xnak adik.. akak nak rimau tu je, boleh?

    Rawrrr~

    p/s a.k.a amaran!: ingat, jgn bgtau laki akak mahupun awek2 anda okeyh.

    BalasPadam
  7. "Tapi tak semestinya umur 25 akan memberikan anda muka yang matang"

    ..terasa okeyyyyy..

    BalasPadam
  8. arc...jom scandal!lalalalalalalallaa
    *blog sudah berwajah baru!! cantik!!

    BalasPadam
  9. hahaha..xsangka tigger pon tau ber blog..
    hebat sungguh si empunya :):)

    haha..ciri2 yang no 1-3 je menepati piawaian haha...

    hmm..entry ni yang previous likely talk about woman..awat ?? tgh cari jodoh ke??

    BalasPadam
  10. ko minat dgn pmpuan tua ke??? hahahaha.. aq ade kwn tua umo 30 tahun. ayu n cun! ko berminat tk? xD

    BalasPadam
  11. koko..kim salam ngan master u ek..hhahaha..

    adakah bf aku punya citarasa yg sama ngan master nie koko..?? sebab dia tau aku tua dari dia, nak jugak dia tacle aku kan...hehehe...maksudnya i nie hot la nie..wakakaka..

    BalasPadam
  12. Fana
    saya tahu saya betul ohoks!
    yang lebih berusia itu hottttt yariba yaribaaa

    Noj
    Wanita obersi menyeramkan la ahkakkkk. kang abis teruna saya diragut. Ouh skandal sungguh

    Epalejau
    Semua dipatuhi, jadi mari kita bercanda hahahha. BTW, xpaham part syampu
    Koko cakap: Lembu tu makanan I taw

    HudaLuna
    Koko cakap: I memang comel pun...tolongla carikan I pasangan..ahh sepinyaa

    Mira
    fulamakk hot tuuu bini 2nd hahha apsal xterima?LOL.

    shuhada
    hehehe hot n spicy ahh skandal.
    alaaaa ape nii xbest xbest

    Fina
    hehehe tidak merujuk kepada anda okeyyy. Kalau terasa nasiblah xsengaja =P

    Ziana
    Selama ni bukan kita berskandal ke kak? Aku, kau, dan adikmu. Ahh skandal siottt

    Cik Kitty
    tigger ini bukan biasa punya. New Zealand mariii hahahhaa
    kalau xmenepati maap ah hahahha

    maisyara
    WOAH! Hot tuuu nak2. Err die anak dara ke mak orang? LOL

    AtieAbid
    ARC cakap: Waalaikumsalam
    Koko cakap: Rawrrr rawrr (Wslm)

    BalasPadam
  13. arc: konpem pas2 ni awek2 kat welly simpan rambut lepas bahu, then pakai tudung..utk + hot dia akn membeli kacamata..hak3..btw..ckp ngan koko..blanje aku mkn sbb aku selamatkan die drpd mati kat dlm freezer..miahahaha!

    BalasPadam
  14. hahahahahha. bagus bagus. comel encik kokosmond nni,

    BalasPadam
  15. hi friends. I'm really into shoes and I was searching for the sake of that singular make. The prices as regards the sneakers are approximately 190 dollars on every site. But finally I set this location selling them for half price. I absolutely like those [url=http://www.shoesempire.com]gucci sneakers[/url]. I will probably purchase those. what is your opinion?

    BalasPadam
  16. Fiona
    ohh skandal sungguh kalau cmtu. hott sangat ah kalo cmtu hahahha. BTW, MEREKA mmg lg tua pun kann
    Koko cakap: I suka sejuk sebab I Tiger New Zealand hahahha

    nn
    Koko cakap: Oh U pun comel jugak. Nak no phone boleh?
    ARC cakap: woii sempat lagi tuu

    BalasPadam
  17. kesian koko.. jgn tumbuk dia.. hahaha..
    setiap org ada citarasa masing2.. dan tidak salah jika anda menyukai wanita sebegitu

    BalasPadam
  18. jom jom jom becanda. part sampu? alaaa..maksudnye, takat lepas bahu tu, apalah sangat..rambut epal lagik panjang dari tu..hahaa..anda percaya keee?:))

    koko, u carik makanan len buleh tak? u makan master u yg sampai tumbuk u td tuuu..

    BalasPadam
  19. aku pn ada kenal sorang mamat ni suka prmpuan yg tua dr dia..sbb matang..aku tgk mmg sesuai sgt la kan sbb dia tak mtang langsung..mcm bebudak..hahaha

    neway,patung kau comel..hebat giler pandai buka facebook! hahaha

    BalasPadam
  20. wowowowooooo...
    xmo a cukup la..
    ngn bf skung nie

    BalasPadam
  21. mcm tgh cri jodoh lak. hahaha
    tumbuk je incik harimau ko yg bertanduk tuh. ske sgt usik brg org. lalala~

    BalasPadam
  22. safiamira
    ahh NO MERCYYY
    ye memang xsalah. In fact, aku bangga aku ade taste camtu.

    epalejau
    epal, pernahkah daku berkata yang dikau itu sweet?ohok skandal bangat.
    cakapla apepon..bukan aku dpt tgk rambut ko hahahaha
    Koko cakap: Master I hensem I xnak tinggalkan die

    fiza Mastar
    tapi aku bukanlah tak matang LANGSUNG hahaha. aku serius kot most of the time. Tapi mungkin dalam konteks ni aku xckup matang dari segi emosi agaknye]
    Koko: Biasala I kan rimau New Zealand

    Mira
    ape yg xmo ni miraaaa

    azie
    hahhaha xdela sampai cmtu azie. haaa ko org 1st berada di pihak aku. suke ski die je nak amek aku punye laptop. seb bek aku balek awal

    BalasPadam
  23. sian koko weh.ang neh.
    btw entri ni kreatif sbb ade pihak kedua bercerita mengenai tuan beliau.hehe

    BalasPadam
  24. Ah xde2 korang jangan kesian sama dia
    Selama ni pun aku buat camtu pe?hahaha

    BalasPadam
  25. gila mu! god dem mado fako..dh scandal ngan aku..adek aku pun ko nak cantas yerk...ish..ish..

    BalasPadam
  26. hahhaha berlapik nampak profanity tu? alaa kak smbil menyelam minom air x gitu?

    BalasPadam
  27. comel gila harimau !!!
    AUM !!

    BalasPadam
  28. Koko says: Mekasih cik kak.

    BalasPadam
  29. hoho..dan kata-katamu itu membuat ai blushing-blushing..daku sedar daku suwit. :)) ye tak? selaku skendel, ko kena mengiyekan..

    koko, master u asek dera u. kalo u duk ngan I, ari-ari I manjakan u tauuu..

    BalasPadam
  30. Koko says: Sori r kak epal.. saya minat dekat lelaki je awww

    eh x jangan salah paham. Saya memang rimau betina pun

    BalasPadam
  31. 1. Berwajah matang
    2. Bertudung/ Rambut melepasi bahu
    3. Tinggi <170cm
    4. Berbadan sederhana
    5. Berkaca mata

    lalalaaa...semua tu ada pada sis..hahaa...patutlah yg menguratku skrg yg muda2...ni sebabnya ek?? aku xrela panggil mereka abang....

    huhuh sbb tu lahh pencarian belum berakhir..huuh

    BalasPadam
  32. yeahh. berkaca mata itu hot. tidak kira lelaki atau perempuan. malangnya saya tak pakai kaca mata. hakhak. umur bukan penghalang gitu? kan kan kan? ahaks.

    gmbr last tu kejam gilaa. kesian koko. haha.

    BalasPadam
  33. Dahlia
    hahahha nak cakap yang mengurat die tu ramai ah tuuuu hot stuff syalll hak3

    Athirah Ibrahim
    lelaki berkaca mata bulat sangat xhot okay

    Koko says: mekasih kak AI

    BalasPadam
  34. dia janda anak satu. hehehehe.. muke ala2 nora danish. hot mama! xD

    BalasPadam
  35. woweeee I loikeee mak janda pun mak jandalah hahahhaha

    BalasPadam
  36. aku tak kira...asalkan perempuan haha

    BalasPadam
  37. hahaa berkira la sket ...pasangan hidup kottt

    BalasPadam
  38. hohoho...xde niat pun nk cakap ramai beb...kalo ramai, dah bersanding dah kakak ko ni haa.... hahaha

    BalasPadam
  39. lol. ne r tawww memilih keee

    BalasPadam
  40. lahh.
    nie blog ko ker??
    sempoiii gilerrr.
    i loikee~
    hehe..
    jom tukar link.hehe..

    BalasPadam
  41. kelakar bodo. hahaha x tau lak ko ade blog. hehe

    BalasPadam
  42. ko minat kat sape hah?
    atiq? kak nurul? kak kam? cakap cakap! haha

    BalasPadam
  43. dekat laki je? abis tu kat momo tak bekenan da la?

    BalasPadam
  44. Qistina
    haa ni la blog aku slamat dtg =)
    tuka link? tggu aku siapkan draft template dulu ehh

    mamma mia!
    xtau ke?sekarang ko tauk hahaha
    antara semua tu, aku suke semua!muahahha tamak2

    epalejau
    die rimau betina la hehehe

    BalasPadam
  45. tau laaaaaaaaaaa..
    haha.
    abis momo tu bukan jantan ke?
    kakakaka..

    BalasPadam
  46. ohh momo jntan ehhh haa bole ahhh hahahhaha

    BalasPadam
  47. ntah arr..tetibe rasa macam betina la pulak. hahaha..

    BalasPadam
  48. hahhahha xleh2 koko bukan lesbo

    BalasPadam
  49. ciri2 2 mcm familiar jer..??huhu
    so u say that older women are more attractive than the younger one rite..so younger men can be trust by older women or not..??

    BalasPadam
  50. cik anonymos,
    saya tahu siapa anda hahaha . itu bergantung kepada anda nak percaya ke tidak

    kekadang perlakuan dengan hati tak sama kan?

    BalasPadam
  51. weh taste kita berlawanan lah.!

    kalo ko suka yg matang-matang,

    aku suka yg cute-cute.! >.<

    xkisah la pakai speck ke x.

    tp umor dlm lingkungan 12-16 betul-betul bole buat aku sakit jiwa.!

    kawaiiiii~

    tp.., kalo aku carik pasangan camtu gak, 7 kali sebatan untuk aku.

    T.T"

    BalasPadam
  52. eh ko ni pedo ke hape? buleh ar jadi nxt mascot utk pedo hahhahahha

    BalasPadam
  53. pedophile carik r kat tnet hahaha

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

TESTIMONI

Creative Commons License
BLOG ARCX13 by Asfan Ash is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Based on a work at arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at facebook.com/arcx13.