xmlns:fb='http://www.facebook.com/2008/fbml' Melahirkan anak tikus akibat tuala wanita tamat tempoh | BLOG ARCX13

Melahirkan anak tikus akibat tuala wanita tamat tempoh

Hai yu all tengah buat tu? Rindu dekat Ahkak Fenny tak? Mesti rindu kan? Sorry tak dapat layan permintaan peminat semua sebab sejak I cerita pasal tips mekap 1 dan 2, terus I pergi jual ais kacang di Auckland. Dengan kesungguhan dan kecantikan cara bermekap ahkak la ahkak berjaya beli sebuah laptop untuk online facebook.

Tapi ahkak tension la dengan sesetengah pengguna facebook yang suka buat Teori Konspirasi tahap haramjadah. Bukan sahaja benda merepek diorang percaya, benda yang mustahil pun diorang percaya. Contohnya macam kes kita kali ni pasal nota Facebook yang ahkak terima baru-baru ni mengatakan bahawa..
Seorang pelajar cina berusia 17 tahun ... mengandung ....Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALAWANITA.... banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkantuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya......so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu.....lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcmorang2 mengandung tu...Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa apepenyakit anaknya..dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telahMENGANDUNG........Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUSyang dikandungkan oleh pelajar terbabit...MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJARTERSEBUT..MUNGKINN.....doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut keranadidapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akanmemakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut....kesemua doktor sahaja yang berani melakukan pembedahan itu,...pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana merekatelah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiridijangkiti virus tikus yg kotor itu...

Okay akak rasa nak tergelak baca nota tahap cipan ni. Ahkak rasa orang yang sebarkan nota ni mungkin terkena kenan cipan agaknya sebab tu dia malas masuk kelas Sains masa sekolah dulu.Ahkak ni selalu je pakai tuala wanita yang dah expired sebabnya tuala wanita mana ada tarikh luput! Ok meh sini ahkak tunjuk apa yang salah dengan nota cipan tu
  1. Tuala wanita ada expiry date kah?
  2. DNA manusia dan tikus tak compatible menyebabkan mustahilnya lahir separuh manusia dan separuh tikus
  3. Dan paling cipan sekali, tikus apa yang bertelur? Tikus mamalia lah ngek maka dia beranak
Tapi, kalau betullah apa yang dicakapkan dalam nota ni;


Okay Ahkak nak pergi sambung jual ais kacang dekat Auckland. Tata.
Sumber| Nota Cipan

Love,
Ahkak Fenny

78 ulasan: Leave Your Comments

  1. hahahaha......

    terhibur hati GKSB baca n3 ni

    BalasPadam
  2. xleh blah gambar ko tu. wakakakakak. sejak bbila ko jadi 'adik adik'??

    lol weh aku jadi bodo baca article ni dulu ni. trus aku cek kat bungkus pad carik tarikh luput. xde pon. kehkehkeh.

    pastu aku google nak dapatkan kepastian yg tikus adalah mammal. mana la tau kan zaman matrik dlu aku ponteng kelas bio termissed plak lecturer aku ckp tikus tu reptile kan? wakaka

    BalasPadam
  3. @Fiffy

    haha bongok fiffy...tikus mmg mammal la ngek. adeke tikos bertelur. kalau yg jantan ye la ade telur...tp dia xbertelur!LOL

    BalasPadam
  4. bodoh kan sebenarnya? cam... macam mana pulak persenyawaan uh?? derr.

    BalasPadam
  5. @nn
    org yg buat dengan yg pcaye, same je 2x5 haha

    BalasPadam
  6. aku baca benda ni kat blog tapi tak taw pulak boleh tersebar kat fb..lol

    BalasPadam
  7. dia buat pesenyawaan luar lah tuuuuu :P atau dia nak cakap anak anak tikus yang hidup dalam pad masuk dalam rahim dia lepas tu beranak pinak dalam tu ke entah lah mana datang cerita pelik mcm ni wuu wuu wuuu

    BalasPadam
  8. @Liyana Lunia.
    xmasuk akal lah Ynn hadoiii amcam2la manusia zaman nih

    BalasPadam
  9. kita tunggu plak kemunculan benda merepek seterusnya kat facebook. pasni mesti ada lagi, dan lagi, dan lagi...

    BalasPadam
  10. hahaha. bodo punye note...ko pon sengal! haha

    BalasPadam
  11. hahaha..bahlul betul la sapa yg buat nota ni.

    BalasPadam
  12. @MK Kimi
    kak fenny dah kembali ke auckland. komen akan dibalas oleh aku hahaha

    BalasPadam
  13. rambut ahkak cantek !
    gulung2 ! itew ukeeee !
    HAHAHA . tu lerh pasai .
    mcm pelik gak mule2 bace berita psl tu
    smpai terpk2 aw ovum tuh bergabung dengan air teet tikus kerh ?? HAHA sengal2

    BalasPadam
  14. @lassiegewdix
    time period mane ade persenyawaan berlaku lagipon haha

    BalasPadam
  15. haha.
    yeppa!
    like2~ x mcm semua org post psal article tu kot kat FB.

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. -gila hebat skali ovari hasilkan 20 ovum? Maximum 2 ovum je K yang di hasilkan. tu pon kalau dua dua ovari bleh keluarkan telur.


    -kalau le betol kan ada "benda ghaib", dna manusia dengan tikus boleh match, eh, gila gersang tikus nak serang pad?

    memang suka betol baca benda ghaib. banyak sangat baca harian metro ni. =_="

    BalasPadam
  18. ok dah baca dah kat blog hud hud . bapa i bukanlah seorang penjual tuala wanita .hehehe

    btw ahkak fenny buat i tergoda . miahahaha

    BalasPadam
  19. hahahaha..aku pon ade bace gak note nie..cam haram jadah je...tikus bertelur? hahaha..gelak guling2

    BalasPadam
  20. kimsalam kat ahkak fenny tau..cakap kat dia nak ais kacang satu! :D

    BalasPadam
  21. HAHAHAHAHAAAA........ sengal~~

    Entri terkini : Aku dan Leadership Camp

    BalasPadam
  22. aku pun highlight kat tikus bertelur tu... pastu ramai je terjah page aku ikut nganjeng same ngan aku...

    ye lah... aku butthurt tengok orang komen 100% percaya pasal berita tu dekat page orang lain. laju je aku pun share untuk nganjeng kaw2...

    tatau la kalo minah tu stalk aku dia butthurt plak atau tak... hehehe...

    BalasPadam
  23. mcm mcm laa..
    ish3
    ada ker gtu an?

    BalasPadam
  24. abang jgn buat lawak ngokngek la..
    comel je cerita, nasib baik ayu ta takot da pas dgr lawak abg ni. kalau ta, mmg ta sggop na pakai pad, apetah lagi pantyliner. huhu

    BalasPadam
  25. cis! aku geram sebab tak jadi orang pertama baca entry ni! ni gara2 esaimen lah ni.hahaha

    aku penah baca ni kat fb. gila tak masuk akal! bengong je

    BalasPadam
  26. kahkahkah!!! lawak laaa hang~ hampehhhhh tol~ :D

    BalasPadam
  27. hahaha.. sy da terbc da benda alah ni & rs sgt buang masa layan~~ sbb tu tuhan suh tuntut ilmu~~aiyak!

    BalasPadam
  28. berjaya bikin aku gelak. hahaha lawa gak akak ni

    BalasPadam
  29. Akak Fenny dah datang balik . Awww :D

    BalasPadam
  30. Kak Fenny? ur hair, so hot!!!!!
    Hahaha...

    Makin lama, makin banyak kan teori2 merapu kat FB..
    Nak tergelak pun ada, kesian pon ada

    BalasPadam
  31. weh..gambar ahkak fenny tu tak bleh blah betul..kejang pipi aku gelak tgk gambar tu..ops!!hehe..

    bongok je kan menda alah ni..ntah teori sape ntah yg bijak bestari tu..haish..

    *tikus bertelur??
    *time period telur ovum pompuan gabung dgn telur betina tikus??
    memang tak belajo sains..sian..nak tunjuk genius tak kena gaya..

    BalasPadam
  32. @IRAH HAJERAH AZMAN
    aku suke ayat "banyak baca Harian Metro ni"

    suratkabar terbabit aku pon xpaham kenapa dia wujud wahahahha

    BalasPadam
  33. @SweetyMui2
    ala beb...die slalu off fon la sepupu I tu gehehe

    BalasPadam
  34. @tfa_purpleclover
    xpe tiponk, anda sentiasa tergolong dalam golongan ketercomelan kecomelan lol merepek

    BalasPadam
  35. @nanad
    die cakap: "Ai memang hawt giler. Takde sape leh lawan kehawtan ai"

    Love,
    Ahkak Fenny

    BalasPadam
  36. yang last last tue apesal macam cipan ? kah kah

    BalasPadam
  37. hahaha... funny.
    kalau tak belajar sains memang konpem percaya nieh.. hehe..


    p/s : ramai yg percaya tau! kesian.. aduss..

    BalasPadam
  38. @cik @!en
    sesungguhnye mereka mmg sgt kesian hadoiii

    BalasPadam
  39. fakta yang sangat Auta. time period mane leh pengsenyawaan berlaku. nampak sangat tak belajar sains ni. sengal... period bukan waktu subur.

    aku rasa pompuan cina yang ayah dia jual pad tu mesti dari spesis tikus jugak. kalau tak macam mane leh ngandung anak tikus. siap 20 lagi. spesis tikus, arnab, kucing je boleh ngandung ramai² anak sekali gus.

    BalasPadam
  40. @ARC™

    sgt betul!. bnda ni merepek. x phm knape ade org pcaye jugak.

    BalasPadam
  41. biar btol2.. mule2 bc tertipu jgak.. pastu bile bc segala fakta2 arc bg trs je terpk "bodoh gak aku ni caye lak awal2 td"... hadoi....

    BalasPadam
  42. beli je iPad..takde lagi masalah telur tikus berlambak haha

    BalasPadam
  43. kenapa beranak tikus ...lau beranak kan tokek tadi kan baguss...20 ekor tokek,,jeng3x ,,banyak duit...hahahah!!! ntah la betul ke x cte ne,,huh

    BalasPadam
  44. i suka lah kak fenny ni, kelakar. jom kawin lari!

    hahahhahaha.

    BalasPadam
  45. kan?huhu.perlu ke takutkan orang sampai macam ni sekali?tapi tak takut sangat kot sbb memang betul kata kak fenny,tuala wanita takde expiry date.kak fenny lebih berpengalaman kan ;P

    BalasPadam
  46. @YobSumo
    buat mase ni beliau nak fokus kat bisnes ais kacang haha

    BalasPadam
  47. @ANYS AMYRA
    Kak Fenny says: Oh biasaaa dik....orang kata banyak berjalan luas pengalaman..erk

    BalasPadam
  48. muka tu tak leh belah. LOL! muahahahahahaha xDDDDDD


    * ada otak, fikir. ini pun tak percaya ka? aduh...

    - mai pot! pot! - (malas nak sign in)

    BalasPadam
  49. nice gler....terbhak-bahak gler bca mnde alah nih...podaachi...

    BalasPadam
  50. no komen..bace sakit hati, nak komen pun sakit hati..cam hareeemmm laaa..

    kenapa aku masih ketawaa!!!Aagghhhh..!!!

    BalasPadam
  51. maybe tikus jantan ter ona** atas tuala wanita tersebut kot.... wakakakaka (im die..)

    BalasPadam
  52. hahahaha.comella tikus campuran tu.

    BalasPadam
  53. haha cannot go entry ni. tp betul jugak . mcm mane boleh mengandung anak tikus . mesti makan tikus nih.

    BalasPadam
  54. haha sukati dia jek. sumpah tak belajar sains.
    sperm tikus mana compatible ngan telur manusiaa.
    dah species pun lain.

    BalasPadam
  55. oke gambar tu kiut. boleh wat profile pic lah pasni ya pandayam!

    BalasPadam
  56. @ika honey bunny
    keh3. gila kau. malu den nak tayang kt org. yg bace blog ni je boleh tgk hahahah

    BalasPadam
  57. setahu saya,sistem yang ada pada badan tikus hampir sama dengan sistem yang ada pada badan manusia termasuk lah air mani. oleh sebab itu, masa di tingkatan 5 atau di matrikulasi, pelajar2 biologi kena bedah tikus.tak bedah katak.sebab macam yang saya cakap tadi la.sistem kita sama.kemungkinan untuk pelajar tu megandung boleh jadi gak. lagi satu, proses pembuatan tuala wanita pun boleh dikaitkan dekat sini.nak tahu mcm mn diorang buat?tunggu

    BalasPadam
  58. @bintang
    hampir sama itu bukan sama
    jantung tikus dengan jantung manusia mana sama? kau bedah tikus sebab tikus murah la. kalau manusia senang dapat, dah lama cikgu kau bagi manusia untuk dibedah haha

    dik, aku ambik bio gak dulu lol.
    AIR MANI tikus mana la compatible DNA nye dengan manusia. homaigod

    TIKUS BERTELUR KE?

    tggu sape? I wait for no one

    BalasPadam
  59. org suruh pergi sekolah dulu2 tak nak. ape kejadah ini semua.

    BalasPadam
  60. hahahaha... yang ni lah artikel yg membuatkan aku ngan membe aku putus kawan sebab aku bahankan tunang yang la ni dah jadi bini dia...

    mana tahan kot orang bahankan bini pasal hal2 mengarut camni... hauhauhau...

    BalasPadam
  61. aku nk beli tikus tu weyh? mana mau dpt..? seksi wohh.. haha..

    BalasPadam
  62. sabar ajalah dengan benda macam neh....betul jugak apa yang dikatakan....terbaek.

    BalasPadam
  63. kahkah asl tuala wanita je cc ke aku. saja la tu. takleh bla siap ada tarikh luput. aku syak dia pakai yang org dh guna kahkah

    BalasPadam
  64. kahkah pasal gambr tu gua lempang lu kang!!!! mcm siod gambr! hahahaha

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

TESTIMONI

Creative Commons License
BLOG ARCX13 by Asfan Ash is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Based on a work at arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at facebook.com/arcx13.