xmlns:fb='http://www.facebook.com/2008/fbml' Anugerah 3 Haiwan Paling Ganas di Dunia | BLOG ARCX13

Anugerah 3 Haiwan Paling Ganas di Dunia

Anugerah ini ialah anugerah yang diberi secara suka-suka ataupun bahasa masa KOMSAS dulu, cacamarba, disebabkan 3 haiwan ni mempunyai sifat yang hebat ataupun senang kata, pelik kalau nak dibandingkan dengan binatang-binatang lain di muka bumi ni.
#3: WOLVERINE


Sesiapa yang tak pernah dengar nama Wolverine ni besar kemungkinan tak pernah tengok X-Men sebab watak Wolverine dalam cerita tu memang diambil bersempenakan sifat menatang ni yang berbulu, dan bertaring serta bercakar. Sebab utama nama watak tersebut dipilih ialah atas sebab 1 persamaan: Dua-dua Wolverine sangat ganas tahap haram punya ganas.

Kalau anda fikir gambar atas ni comel....


Ini ialah seekor haiwan Psychopath. Dia takde rasa takut, takde empathy. Dia ni jenis main hentam je semua binatang dan yang menariknya, binatang yang dia hentam ni dia tak peduli pun saiz dia macam mana. Dari tikus ke sampailah ke beruang. Semua dia boleh pukul. Otai gila.

Kalau ikan paus hidup dekat-dekat menatang ni aku rasa lunyai jugak ikan paus tu dikerjakan dengan taring ngan kuku tajam tu. Tapi kuku menatang ni tak dibuat dari Adamantium ye...

#2: TASMANIAN DEVIL


Nak tahu kenapa binatang ni ada dalam Warner Bros punya kartun. Ala jangan la nak tipu pulak cakap tak pernah nama dengar Tasmanian Devil, Bugs Bunny, Donald Duck semua tu. Dah terang lagi bersuluh dia jadi kartun disebabkan haiwan ni sangat comel dan kerjanya tidur aje 24 jam. Dan yang menariknya, dia jugak vegetarian....

Dia ni bukan vegetarian. Kalau korang tak percaya bolehlah cari sekor menatang ni dan hulur tangan korang kat dia. Dia takkan gigit tangan korang saja. Dia akan gigit dan kunyah 1 badan korang, dengan beg, jam tangan Rolex, Beg Gucci, seluar jeans, pensel, dan macam-macam lagi yang dah dijumpai dalam najis menatang ni dalam 1 kajian..



Dan award tempat pertama dimenangi oleh...
#1: CANE TOAD

Sebelum tu kita kena belajar psychology dulu. Necrophilia ialah tarikan seksual terhadap mayat seperti yang telah didemonstrasikan oleh Bella yang jatuh cinta dan nak buat hubungan seks dengan Edward Cullen yang mana, secara teknikalnya, dah mati sebab dia ialah seekor vampire.

Dan seperti mana yang korang boleh faham, binatang yang bernama Cane Toad ni ada nafsu seks yang sungguh luar biasa. Dia suka mengawan dengan mayat...er...bangkai. Tapi bukan tu aje perangai pelik yang haiwan ni suka buat. Dia pedulik hapa tu bangkai katak ataupun bukan. Even bangkai ular pun dia boleh syok punya humping. Ada satu laporan menyatakan katak ni pernah dilihat cuba untuk mengawan dengan seekor katak lain (betina) yang dah dilenyek dengan tayar kereta.

Umm...salamander dalam gambar ni dah mati sebenarnya
Ni bukan nafsu kuda dah ni...Nafsu katak. Mungkin lepas ni ada orang jual pil katak sebagai ganti kepada pil-pil kuda yang digunakan untuk menyesatkan muda-mudi malam kota raya.

Kalau katak ni diletakkan dekat kawasan perkuburan manusia apa jadi eh? Tapi tak payah risau kot sebab rasanya kat malaysia takde menatang ni hehe.

51 ulasan: Leave Your Comments

  1. hahhahah..gelakkkk22..adesss...

    1)no.3::lawan dgn family cullen die menang ea?waa..seram ah..hahaha..

    2)yg katak tu..explanantionnnn gila punya..hahahha..pil katakkk..tp,mnakotkan ah katak ni..hmm~

    BalasPadam
  2. dah lama tak drop by blog u..
    gambar ketiga tu mmg tak bleh blah.. :)

    BalasPadam
  3. ada jgk katak gedik macam tuh

    BalasPadam
  4. agak bomoh dulu2 nk mengawan dgn mayat guna napsu katak ni wei xD



    GILER!




















    * tapi serius comey ler warner bros. terasa nak bela xD

    BalasPadam
  5. geli nengok katak tu... tp yarks.. pasni org gler seks leyh x pnngil giler katak? hahahaha.. :)

    BalasPadam
  6. naik bulu roma tengok cane toad ^_^

    BalasPadam
  7. nasib smuanya xde kt Mlysia..ptt la rse slmat je kt sni..hehehe..=)

    BalasPadam
  8. macam mana generasi katak tu berkembang, kalau bersenyawa dengan bangkai?

    encik arc silalah explen demi ku :P eceh

    BalasPadam
  9. pergh katak tu. scary aku tgk. aahaha

    BalasPadam
  10. erghhh gelii siot tgk katak tuh..geli geli...hahaha

    BalasPadam
  11. salam arc~

    hehehe... keliru... donal duck dlm warner bros?? bukan donal duck dlm walt disney ke?? ^.^

    sy suka yg tasmanian devil tu... ada fakta yg sy baca, dia boleh mengabiskan makananya hanya dlm 30 mnit tuk seorang kambing... :)

    BalasPadam
  12. haha.walaupun saya tak berapa minat ambik tau pasal binatang,tapi entri ni serius best!dan sumpah pelikkkkkk nak2 yang last sekali.

    BalasPadam
  13. ahahhaa ade gax ea katak bernafsu pelik cmtuh?geli jerk! giler xleyh blah pix yg last tuh kah3 ;D

    BalasPadam
  14. what?
    aku admire tasmanian devil yaww.
    tengok katun die pusing laju2 terus nak bela.kiut.

    aku tak rela beg gucci aku kene telan.

    BalasPadam
  15. memang horror ganas dorang ni. huhuhh...

    tapi tasmanian devil tu comel la. sebelum jatuh chenta dengan red panda sampai nak cari seko nak bela, penah jugak bercita2 nak bela tasmanian devil ni... hahaha...

    BalasPadam
  16. tasmanian devil tu comel! kalau tyme tido lah. haha

    BalasPadam
  17. I like this entry!
    Ilmiah betul =)

    Gila dasyat betul tahap kegansan binatang2 ni..
    Yg paling tak tahan...tasmanian...

    BalasPadam
  18. whoii..ko ni anti twilight ke asyik citer tu je jadi contoh..hahaha

    agak2 kalau mayat manusia nak ke tak katak tu try ek..miahahhaa

    BalasPadam
  19. kenape aku rasa katak tu sangat seram??? Mesti x boleh belakon dalam cerita putera katak +_+

    BalasPadam
  20. rajin ko wat research..
    kah3!!!!

    BalasPadam
  21. haha.. tak pernah tahu pun pasal katak tu.. ish3.. pelik2 la.. huhu

    BalasPadam
  22. no last tu tak leh blah...no 2 tu aku pernah tengok ada satu family bela dia...diaorang nak kaji sejauh mana keganasan dia kalau kita jaga dia dari kecik..last2 jadi manje jer aku tengok..haha

    BalasPadam
  23. ok tuu mmg ganas..boleh buat peribhsa baru neh..bkn nafsu serakah, nafsu katak daa...bgs r..dpt aku dpt info terbaru..

    BalasPadam
  24. @nama.aku.lynn
    bahaya katak ni. lg bahaye dari orang minyak

    BalasPadam
  25. @^mISz MatAHarIEy^
    akur ase kalo ade org start, nanti mesti ramai lg yg ikut.

    BalasPadam
  26. @chEntAkalaua de pun diorg xkan muncul kt dlm bandar hehehhe

    BalasPadam
  27. @aNdi.Hanin::حنين نظوره
    kkdg die bersenggama dgn yg hidup juge hehhehehe

    BalasPadam
  28. @~LP Lum~
    ok donald duck ialah dalam walt disneh hehheheheh sori salah

    BalasPadam
  29. @Cik Agogored panda comel cmne nak berpacaran dengan si devil tu eh hahhaha. btw, aku rasa red panda tu akan ditelan

    BalasPadam
  30. @SweetyMui2ye aku mmg anti twilight hehehhe. geli kot mayat manusia...zzz

    BalasPadam
  31. @IRAH HAJERAH AZMANkatak ni boleh berlakon cte seram dan cte lucah je. cte walt disney xleh hahahha

    BalasPadam
  32. @a'im
    bahaye tol famili tu. anyways. menatang 2 ni protected so xtau cmne ko nampak org bela

    BalasPadam
  33. eh yeke katak ni mengawan? peliknye..

    BalasPadam
  34. erk??pelik2nye tebiat menatang2 ni..takot lak aku baca..1st dgn 2nd tu gambar awal2 comel je..gambar seterusnye terus takot tengok..yg katak tu punye info lagi takot aku baca..gile ah katak tu..

    BalasPadam
  35. wahahaha
    great info .
    katak tu x sempat nak sunat ke ?

    BalasPadam
  36. dengan bende mati pn ade nafsu??giler2 huhuhu

    BalasPadam
  37. cane toad tu camne nak membiak spesies dia? kalau dah asyik main dgn bangkai je? so pasni klu ade manusia yg suke 'buat' dgn mayat kite buleh panggil dia cane toad. :P

    tasmanian devil dlm 2nd picture tu buta ke? just curious...

    BalasPadam
  38. @Haris Khairuddin
    err camne plak ko kate die buta? kalau bukak mulut luas caharam tu haruslah mata menyepet ye x?
    anyway, dia punya nafsu bukan eksklusif terhadap mayat aje.....ngan spesis die pon bulehhh

    BalasPadam
  39. hahaha..
    siyez geli gile time katak tu!
    xsuke katak..yekk..
    ade ke gile sex.hahahahaha...

    BalasPadam
  40. Another day Glumdalclitch left me on a smooth grass plot to divert myself while she walked at some distance with her governess. In the meantime there suddenly fell such a violent shower of hail, that I was immediately by the force of it struck to the ground: and when I was down, the hailstones gave me such cruel bangs all over the body, as if I had been pelted with tennis balls; however, I made a shift to creep on all fours, and shelter myself by lying flat on my face on the lee side of a border of lemon thyme, but so bruised from head to foot that I could not go abroad in ten days. Neither is this at all to be wondered at, because nature in that country observing the same proportion through all her operations, a hailstone is near eighteen hundred times as large as one in Europe, which I can assert upon experience, having been so curious to weigh and measure them.

    BalasPadam
  41. ganasss ker bnatang2 tuuu?

    BalasPadam
  42. @Idris
    did you read the whole entry?

    BalasPadam
  43. cane toad ada dkt mesia ok! tp bukan wild nye.. yg dibela.. tak silap aku ni la hidangan yg certain chinese mkn.. sbb dkt uni buat experiment guna cane toad yg dibeli dr pasar oleh lab demo.. sekian

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

TESTIMONI

Creative Commons License
BLOG ARCX13 by Asfan Ash is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Based on a work at arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at facebook.com/arcx13.