Video Perempuan Syaitan Buat Arnab Lenyek

Masih ingatkah korang semua pasal entri saya yang lepas pasal Ini bukan Firefox, ini Kucing Dibakar pada itu hari? Harini kita ada video baru lagi demonic punya. Silakan mengusha di bawah ni


Awek yang boleh tahan cun memegang seekor arnab yang super duper comel. Oh bestnya kalau aku dapat peluk arnab time-time nak tidor gini. Boleh saya cium-cium dia sambil membayangkan bibirnya ialah kepunyaan Angelina Jolie



Awek ni sah-sah tekanan mental. Gila agaknya buat dekat rebit camtu. Buatla dekat cicak ke, lipas ke; dapat jugak pahala. Menurut sumber yang boleh dipercayai, minah ni ialah minah yang sama buat video pijak anak kucing sampai hancur dulu. 

Liyana Fox says: Kau memang tak payah hidup dah bodoh! kesiannya rabbitt!!!
Syazberry says: Sialan!
Annadzirah says: Bodoh punya manusia, dah la perasan cute!
Papanda Jadian says: GROAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR....




Err..tak jadilah nak peluk dan cium dia. Sudah jadi arnab lenyek maa! Kawan cina saya cakap, "Semoga roh rabbit tu membalas dendam". Yeah go rebit! Pleaselah gigit perempuan tu sampai mati. Kami tak rela lihat kematianmu dibiarkan. Oh rebit yang comel!

P/S: Bahasa aku tunggang langgang sebab sekarang ni 3:31am dan aku sepatutnya publish cerita pasal Chinese New Year Wellington. Spoiler sungguh minah takda otak ni

68 ulasan: Leave Your Comments

  1. psycho giler! aku taknak tgk smpi habis. serious minah ni psycho!

    BalasPadam
  2. memang pmpn tak guna! semoga nanti ada org pijak2 kau mcm tu. ameen...

    BalasPadam
  3. f**K

    aku jumpe minah ni, aku bunuh, belah bakar, buang!!!!!!

    roooaaaaarrrrrrrrrrrr!!!!!

    BalasPadam
  4. video kucing tu tahun lepas aku siap melalak dalam bilik bile terbayang2. nikan rabbit pulak.tak sanggup ouh nK tgk. hanya mampu bace post je.

    %^&*%$^$%&%^&%^#&$%#$@#$%^$# pompuan ni ! dah lame hidup agaknye.

    BalasPadam
  5. bangang betol..xsanggop nkk tgk video tuh

    BalasPadam
  6. pempuan tu sakit mental kot. boleh plak dia buat camtu. tak paham aku. xde sifat belas kasihan langsung ke? emo pulak aku.


    p/s: tengok jer header kau aku rase nak tergelak. heh!

    BalasPadam
  7. huwaaaaaaaaa!! GILA .. muka lawa, hati jahat.. kenapa dgn pmpuan ni? eh.

    BalasPadam
  8. tak sangggup nak tengok video tu..kejamm ahhh....

    BalasPadam
  9. kejam betol la, kesian rabbit tu..jom kite lenyek minah ni ramai2..hahah

    BalasPadam
  10. serius bangang!

    yang pijak bangang yang pegang kamera pun sama bangang!

    BalasPadam
  11. sakit jiwa betul pompuan ni..wuuuuuuuu..kejam!

    macam tengok rebit aku si snowy tu je kena pijak..huk3..rebit aku mampuih sekor pun aku dah melalak..ni tgk org bunuh lak rebit..rase mcm nak p pijak2 balik pompuan tuh..(-_-)"

    BalasPadam
  12. gilaaa punyaa oranggg...masalah mentallll tahap bahaya nihhhh..adeessss..

    BalasPadam
  13. first aku cakap demmmmm...
    aaa...kenapa ade manusia gila macam tu..tu manusia ke...jelmaan setan!! geram2

    BalasPadam
  14. pompuan ni sakit mental kot!! siannye cik arnab tu

    BalasPadam
  15. pandai pandai je cakap bunuh binatang lain tu dapat pahala.

    tak kisah lah cicak sekali pun, buat apa nak bunuh,

    apa lah.


    tapi perempuan ni memang sakit saya rasa. tekanan saya tengok video ni,

    :(

    BalasPadam
  16. macam entry yg lepas pasal kucing kena bakar hidup2 tu..

    bella ttp tak boleh tgk..tak sampai hati..syaitanirrojim punya manusia..

    apa lah salah cik rabbit yang omel tu..semoga roh rabbit tu di cucuri rahmat n hidup n gan tenang.. pmpuan tu lak biar kaki dia untot !!! geram!!

    BalasPadam
  17. ok, pas bace entry ni, i decided not to watch it.
    sayang rabbit..
    comel kot rabbit2 ni..
    ppuan ni sah giler!

    BalasPadam
  18. aku doakan spye ade org yg lenyek dy ngn steamroll !

    BalasPadam
  19. aku nak lenyek perempuan ni dengan penggolek jalan raya tar tu, boleh? macam syiok pulak nak patah2kan tulangnya.

    BalasPadam
  20. oi kenapa komen pompuan jeeeeeee dh la masing2 menc&*&(&^A^S%

    HAHA :P

    BalasPadam
  21. arrrr...aku x sggup nak tgok..ari tu kwn ad post gak video ne.. arghh.. euwww.. huuhuh

    BalasPadam
  22. alamak, sian kat rabbit. hampagas tul pm tu kan...

    BalasPadam
  23. ishhh ada gak gambar last rabbit tuh. habislah mengigau malam nanti. T____________T rabbit please balas dendam !!!

    BalasPadam
  24. nak tengok tak sampai hati

    yg rakam video ne pon boleh tahan gila kot?

    BalasPadam
  25. sumpah aku tak tengok video ni. tak sanggup. celake ape perangai mcm ni.?

    BalasPadam
  26. serius lassie tak tgok pun video kucing dengan arnab tu !
    sdeyh doe !
    nty dah sdeyh2 keluar pulak bahase tak sopan . aiyak !
    tapi pompan tu mmg bodow !
    grrrrr ~

    BalasPadam
  27. awek tu orang negara mana ni?


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  28. bodoh betul.
    dah la aku paling suka rabbit and rabbit aku dulu kaler putih gak cmtu, mata pink.
    saket hati seh. cis. kena report kot pompuan ni, penderaan binatang.

    BalasPadam
  29. @Gelotophobic AJ
    tahu sejarah pasal cerita cicak kan?
    lipas=parasit. biarkan dpt penyakit

    BalasPadam
  30. @Liyana Lunia.
    lelaki kt fb aku xshare mende2 ni huhuhu

    BalasPadam
  31. dah tengok..memang kejam la

    BalasPadam
  32. mane satu yg BINATANG nih?

    mental minah ni. nanti arnab lenyek die lak kat akhirat. eiiiii...aku guna2 jugak minah ni kang...

    BalasPadam
  33. adeh... tak bleh terima.. tak bleh terima.. huhu, tak bleh ke tangkap je pompuan nie..

    BalasPadam
  34. kalo ye pun dia tak suke binatang berbulu gebu mcm kucing ngan arnab tu takyah laa buat camtu...

    takde plak persatuan pencinta haiwan nak cari dia untuk didakwa... macam video orang campak anak anjing dalam tasik tu...

    cari la beb dia... dakwa... huhu...

    BalasPadam
  35. ko tau aku bukak balik video yang kucing kene bakar tu, cara dia ngiaw2 tu menyebabkan kucing aku tengah bagi anak2 dier menyusu terus lari2 panjat naik atas katil aku lalu menyibuk2 dekat laptop ni nak tengok?

    dah tu tak pasal2 dia emo, aku yg kene cakar... huhuhh... T___T"

    BalasPadam
  36. dulu pernah tgk gambar jer psl nih...x sangka video pun ade ye...

    mmg kijam!

    BalasPadam
  37. sumpah aku xtengok sampai abes. bongok ahh! xsnggup nk dgar sore arnab tu merintih2 masa kena pijakkk. nasib baik kapir! grrrr

    BalasPadam
  38. itu .. bodoh punya pompuan .. tak guna hidup.. natang tu tak wat papa pun kat dia kan .. cian natang tu kena pijak mcm tu ..emmm

    BalasPadam
  39. @Aslina
    lollllllllllll
    lawak gila kucing ko

    BalasPadam
  40. aku pernah makan Burger Rabbit kat bukit cerakah masa kecik2 dulu :P hehe

    BalasPadam
  41. sebenarnya perempuan ni bukan betul2 gila.. tapi dia cari makan.. adalah dipercayai video klip ni dihasilakan utk golongan Kinky/fetish sex yg teransang bila tengok haiwan comel dipijak dan diseksa.. sila google...

    p/s walaumcmmane pun pompuan tu dan krew filem jahat mcm Syaitan nirojjimmmm!!!!

    BalasPadam
  42. Bangang punya perempuan.. Akal letak kat mane ntah.. Eeeee.. Geramnye.. Rasa nak je tembak pempuan ni dgn senapang gajah.. Biar mati.. Perangai mcm setan!!!

    BalasPadam
  43. aku nak beli high heels 10 inci. lepas tu nk pijak minah ni mcm dia pijak rabbit tuh. pehhh! nikmat kalo dpt minah ni xD



    * serius kesian T_T

    BalasPadam
  44. cara mudah awek tu nak pemes..
    heh.sure2 tak cukup sifat.

    BalasPadam
  45. pehh. die ingt massage ke nak pijak pijak. demn btol pmpn macam tu. cilake. orang ape ah tu?

    BalasPadam
  46. Mental lah....
    Dik,dah berusia baru ada duit nak beli motor besau! Jom ikut akak jalan-jalan di Bintulu.

    BalasPadam
  47. aku rasa nak lempang laju2 je pompuan ni..kejam!!

    BalasPadam
  48. uuuuu syoknyaa.. uuuuu.. syonyaaa

    BalasPadam
  49. pompuan tu mmg mental gila . sangat kejam . i benci u . ngeee

    BalasPadam
  50. giler la....muka cantik..tpi hati kejam.....

    BalasPadam
  51. INI PEREMPUAN FETISH..HAHA..

    BalasPadam
  52. jht nye girl ni :( sedih tgk..dh la sy bela arnab 2 ekor.. smlm sakit bawk gi knik swsta caj mhl! kes emrgcy ..:') -tibe2 pulak cerita..haha ;p

    BalasPadam
  53. cube la sembeleh leklok.. bodo la.. hish!

    BalasPadam
  54. sje nk cri populariti minah ni..

    BalasPadam
  55. aku penah tertgk yg kucing tu...tp mmg tak sampai setgh mnt r aku tgk kot...mcm cilake gileee.....terseksa aku tgk

    BalasPadam
  56. @Che Sakinah
    tu la pasai...kand a rugi arnab...kalo x bole buat satay arnab haha

    BalasPadam
  57. Tak sanggup aku nk tgk!
    kesian arnab tu.
    Masalah mental pompuan ni!!

    BalasPadam
  58. dengan arnab die wat camtu,kalo dengan lakinye ntah camne die jage kan??

    ayat2 bile nak mintak clash

    BalasPadam
  59. x dpt tgk video, tp kalo dpt tgk pun xnk tgk, x rela. wuwuu~ ksian arnab comel mcm tu pun manusia nk dengki. adehh~

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

SEARCH

TESTIMONI

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran