xmlns:fb='http://www.facebook.com/2008/fbml' Video Kanak Kanak Korea Main Gitar Hebat Gila | BLOG ARCX13

Video Kanak Kanak Korea Main Gitar Hebat Gila

Masa aku muda remaja dulu pernah la sekali je main gitar, eh belajar main gitar semata mata member lain main dan aku cuba nak impress sorang awek ni hehe. Lepastu aku fikir dua benda: kenapa aku kena buat benda yang orang buat? dan kan bagus kalau aku mula main dari kecik


Maka saksikanlah video budak-budak kecik Korea Utara main gitar. Awesome gila!



Kindergarten of Ch'ŏngam-guyŏk, Ch'ŏngjin-si, DPR Korea aku sumpah tak tahu macam mana nak menyebutnya. Almaklumlah lidah Melayu


tapi memang hebat budak-budak ni main! Kan? Nampak sangat aku malas nak menaip harini so korang layan je lah video tu ye. Babai. Harini hari Ahad, aku takde life. Aku kena study. So aku bagi video je. Esok-esok kita buat kajian kes facebook

Main gitar dan blogging tu hanya hobi. Korang jangan spend lebih-lebih untuk hobi nanti sendiri yang merana

23 ulasan: Leave Your Comments

  1. comel dan sangat bijak..aku ngah try main gitar pon terkial2 last2 giveup..hahah

    BalasPadam
  2. kagum betul... 5 second aku rase mcm tak percaya.. lama2 baru aku percaya budak2 tu main... uiiiyoohhhh

    BalasPadam
  3. what the myself!! T_T
    mencuba untuk jadi sehebat tu!!
    sumpah jeles..jeles..jeles..T_T

    ni ada sorang lagi...

    http://tinggishort.blogspot.com/2011/03/siapa-boleh-ajar-saya-macam-ni-saya.html

    dia ada banyak video..hebat jugak dia main..urgh! jeles!

    BalasPadam
  4. pergh,,, sangat rare
    comel jek jari budak2 duk tekan2 kod ~ ~

    BalasPadam
  5. wallaweh..
    seriously awesome..

    gua sahut budak2 ni sebagai cabaran untuk memantapkan lagi jemari gua yang kayu ni..

    BalasPadam
  6. hhee...nati anak aku nak soh bajar cam tuh gak laa....comel...gitar lagi besar dr dorang..da macam main gitar yg beso tuh (apatah nama dia)...

    BalasPadam
  7. cooomeelll yg amaatt weeii!!! :)))
    hahahhaha.. cemne nk buat ni..suke sangattt nii!! commmeellnyeee..;D

    BalasPadam
  8. cute kan? alalalala.. huahua.. budak kecik mcm ni pn pndai main gitar sda..

    BalasPadam
  9. comel betul budak2 ni..dah la pndi main gitar lak tu..

    BalasPadam
  10. aku tengah imagine cane jari2 yg kecik comel tu bleh capai chord yg susah2. gitar pun lebih besar dr dorang XD

    mmg awesome!

    BalasPadam
  11. badan henjut henjut sekali tu tak tahan hohoh. choms gile. :D

    BalasPadam
  12. wahhhh! jelez! teringin nak blaja maen gitar!

    BalasPadam
  13. gitar lagi besar dari orang. comel gila.

    BalasPadam
  14. pergh!! aku terkesima sebentar!

    BalasPadam
  15. at first ingat video tipu je ni. tengok lame2 baru percaya budak2 ni yang main. amazing oh! pernah berniat nak main, tapi awal2 da give up.hahah

    BalasPadam
  16. itulah main gitar kan trend. remaja suka ikut trend. eh sbnrnye sy pun ade trikut nk main gitar. aishh, sengal btul pemikiran ni. hehee~

    dunia hiburan korea sgt awesome. sbb tu bdk kecik diorng pun pndai main gitar dn mcm2.

    BalasPadam
  17. nampak mcm they really enjoy playing the guitars.

    BalasPadam
  18. cmel gia siot....
    even that guitar taller than they are...haha...

    BalasPadam
  19. Haha. Comelnya tengok budak2 main gitar. Nanti nak ajar anak aku main gitar gak lah.

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

TESTIMONI

Creative Commons License
BLOG ARCX13 by Asfan Ash is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Based on a work at arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at facebook.com/arcx13.