xmlns:fb='http://www.facebook.com/2008/fbml' Dongeng Kanak Kanak: Sumpahan Si Tuntung | BLOG ARCX13

Dongeng Kanak Kanak: Sumpahan Si Tuntung

Adik-adik, hari ni abang nak bagi satu cerita yang tak pernah lagi diceritakan di mana-mana buku keluaran Didik mahupun Oxford Fajar. Adapun kisah benar ni terlampau menakutkan dan ngeri sehinggakan kerajaan tidak memasukkannya ke dalam kurikulum bersepadu sekolah menengah, mahupun sekolah rendah. Ceritanya bermula dengan...




Sekian, tamat.

24 ulasan: Leave Your Comments

  1. Hahaha..berleluasa pulak keturunan tuntung ni sejak dua tiga menjak ni.

    BalasPadam
  2. muka tuntung tuh comel time tengah marah :P alolololo~

    BalasPadam
  3. kah kah, cerita tak boleh blah... tapi best!!!! hahaha

    BalasPadam
  4. bongekla..sentap aku...hehe

    BalasPadam
  5. haha...menyampah betul aku kalau ada yg selalu kata 'untunglah' tu..

    BalasPadam
  6. ahahaha..hanya mampu ketawa berdekah-dekah..

    gmbar yg last tu die buat action TDBMKA ke?

    *TDBMKA = tangan di bahu mata ke atas. ;p

    BalasPadam
  7. hahahaha.sumpah sengal.:)

    ni mesti hasil samsung note kau ni kan.eh jap bukn dolo2 kau ada niat lukis labi labi ke?haha sekali jadik tuntung.

    em, untunglah.

    LOL.

    BalasPadam
  8. erkkk..ingatkan keturunan dia dpt muka cam tuntung

    BalasPadam
  9. untunglah pandai lukis tuntung....

    eh..

    BalasPadam
  10. aku nak gelak kuat2 tapi aku takut oang luar dengar..hahahahha untunglahhh pandai lukis labi-labi ooopsss

    BalasPadam
  11. huahuahuahua....
    macam dot dot dot...
    sentap mak nok...
    malam ni jugak nak gi research asal usul family...huuhu

    BalasPadam
  12. HAHAHA. kelaka la bro. part last tu buat gaya sentap mak nak.

    comel dowh tuntung tu. :P

    BalasPadam
  13. untunglah pandai tulis cerita tuntung... untunglah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untunglah pandai komen 'untunglh pandai tulis cerita tuntung...untunglah!'...untunggglahhh untunggglahhh...hahaha

      Padam
  14. tak suka kot org ckp 'untungglahh'.
    aku lebih prefer nasib baik atau bestlah kau blabla.
    trend~ trend~

    BalasPadam
  15. hahaha.. demm.. kau buat aku gelak pukul 4.30 pagi waktu mesia..

    aku ingat ending dia anak dia akan muka comel macam tuntung..hahaha..

    BalasPadam
  16. Hahahha apa punya sumpahan la!!!

    BalasPadam
  17. Haha, kelaka sehh.. kreatif!! :)

    BalasPadam
  18. sengal... aku pon ktrunan tuntung gak wei...hahah

    BalasPadam
  19. tak fhm la jln cter ni..tp best.hehehehehehehehehehe

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

TESTIMONI

Creative Commons License
BLOG ARCX13 by Asfan Ash is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Based on a work at arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at facebook.com/arcx13.