Iphone 5 dan Confirmation Bias (Psikologi)

Malam ni aku tinggal seorang diri dalam rumah. Nak main Xbox, dah menang story mode. Nak buat assignment, takde mood. Nak masak, tak lapar. Nak mengumpat, taknak buat dosa. Jadi aku bukak Facebook dan tengok ada sorang kawan ni share something pasal Iphone 5.

Source: Engadget
Video yang kawan aku share tu adalah daripada talk show Jimmy Kimmel. Yang menariknya pasal video ni, dia bukan bagi review pasal Iphone 5, tapi sebenarnya dia tanya orang awam tentang Iphone 5. Yang lagi menariknya, Iphone dalam tangan diorang tu bukannya Iphone 5 pun!

Suasana Aidilfitri Pelajar Malaysia di Wellington New Zealand (10 Gambar)

Syawal dah nak habis baru terasa nak update blog ye bang? Tak banyak yang nak diceritakan, so kita biarkan gambar yang menceritakan semuanya...

SYAWAL 1 - RUMAH MALAYSIA, KHANDALLAH WELLINGTON NZ

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran