Hantu, Kepercayaan, Politik dan Psikologi

Walaupun tajuk entri kali ini adalah kelihatan amat menjurus kepada konsep ketuhanan dan agama tapi tidak. Kali ni kita akan mengupas isu (chewah) tentang kognitif manusia dalam tajuk kepercayaan, ataupun mempercayai manusia. Di akhir entri ni korang mungkin dapat mengaitkan topik ni dengan:

Lawak April Fool Air Asia?
  • Kewujudan hantu
  • Keadaan politik di Malaysia (atau di mana-mana sahaja)

Borang Penilaian Pensyarah

Korang tahu tak apa tu borang penilaian? Aku start isi benda ni kalau tak silap dulu masa kat UNITEN. Pendek kata lah kan, borang ni mengandungi beberapa soalan yang diletakkan penskoran dia dalam Likert Scale (beri markah 1 untuk sangat tidak setuju dan markah 5 untuk sangat setuju) dalam pelbagai aspek untuk menilai sejauh mana keberkesanan seseorang pensyarah tu dalam kelas.


More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran