Kareema Ramli - Bust Your Windows Cover

Do you guys remember a while back I posted something about someone I like? Masa tu memang rasa macam head over heels for her after meeting her for the first time tapi sekarang dah okay lah lol. Gila apa dah tua-tua nak ada crush lagi. Oh, and she happened to be an artis, an amazing one. Actually, I knew her from a song I found on the internet, entitled Rebound and I looked her up on Friendster (zaman tu Friendster wasnt so bullshit as today's) and we became friends. That, was in the 2006 I guess.

Anyway, enjoy this song. It's a cover from Jazmine Sullivan's original "Bust Your Windows" but I like this version better. Enjoy, and sing along!


Jazmine Sullivan - Bust Your Windows lyrics

Eksperimen Perkauman Mata Biru Jane Elliott

A rather short update untuk cukupkan kuota bulan Jun.

Tak pasti korang pernah dengar atau tak pasal eksperimen perkauman yang dijalankan oleh Jane Elliott ni. Personally, topik ni adalah sangat penting dan wajib diketahui untuk pelajar psikologi terutamanya dan tak ketinggalan juga untuk cikgu-cikgu sekolah untuk membuat aktiviti simulasi dalam sekolah dalam isu perkauman, atau pendidikan moral, whichever suits.



More

SEARCH

TESTIMONI

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran