Keputusan Perbicaraan Kes Plagiarism

Haritu aku ada cerita pasal Plagiarism yang dialami oleh Abang A. Klik teks sebelum ni kalau nak baca. So, hari tu aku dah pergi jumpa tapi aku tak cerita pulak yang Head Of School tu walaupun pangkatnya tinggi dengan kelayakan ilmu yang banyak sampai susah nak sebut, merupakan seorang manusia yang rilek je bila bercakap. Yelah kalau tak tak gunalah dia ada Clinical Psychology punya kelayakan.
Klik gambar untuk tumbesaran sihat walafiat
Di atas ialah selitan surat dari email Head Of School yang menyatakan Abang 'A' kita tak bersalah Alhamdulillah. Maka selamatlah assignment beliau dari ditolak markah ataupun digagalkan. Tak sangka bagi pinjam assignment pun salah disisi undang-undang ye.

Goodnight. Esok ade test Psychology.

11 ulasan: Leave Your Comments

  1. Alhamdulillah. i'm happy for you ;) buat kat status muka sedih. agaknya sedih terharu kot. hahaha.

    BalasPadam
  2. syukur abang A terselamat. =)
    masalah kalau yang pinjam tak paraphrase sikit ayat tu. heh

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.kalau tak, kompem markah kena deduct =(

    p/s: me too learnt a lesson =)

    BalasPadam
  4. giahahaha~ seb bek...kalo x mmg hilang la tompok hitam kat badan panda tu XD

    pesanan: biar kedekut esaimen, jgn kedekut ilmu..erkkk~

    BalasPadam
  5. tahniah2...lenkali jgn bagi pinjam da

    BalasPadam
  6. fan... nk censor nme pown, wat laa btl2..... hahahaha....

    BalasPadam
  7. entahnye.kesian *d*l.hahahahaha

    BalasPadam
  8. aduhai, selamat tak kena saman

    Regard,
    Khaizarien Blog
    @ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

    BalasPadam
  9. cane la korg leh nampak name tu cis
    Khaizarien, apsal lak nak kene saman

    BalasPadam
  10. pntla nk bace seme entri..tapi sonok..^_^

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran