November bulan perpisahan

Buat kali pertamanya dalam hidup aku, aku rasa sangat tak tahu nak taip apa malam ni. Kalau nak biarkan bersawang selama seminggu meang tak bolehlah. Bad for your Nuffnang. Harini kita cerita pasal diari aku harini je lah eh.


Alkisahnya mamat dalam gambar ni, korang ingat lagi cerita main roller blade tu? Dia ni lah insan yang ketiga tu. Cumanya masa kitorang pergi berjimba-jimba main roller blade tu, dia belum dapat lagi dia punya DSLR tu. Dia ni student architecture dekat VUW dan baru aje belah meninggalkan bumi Wellington pagi tadi. Hilanglah sorang kawan dekat New Zealand.


Alkisah mereka-mereka yang kat dalam gambar atas ni pulak, diorang ni Honours Student VUW Math, Statistics dan ape lagilah subjek yang aku tak minat haha. Diorang ni pun, dah hampir habis tempoh pengajian dekat New Zealand maka akan berangkat pulang mendidik anak bangsa dekat Malaysia pulak. Hilang lagi kengkawan New Zealand.

Koko, koko nak tinggalkan bos tak?


"Saya ada kawan baru la bos. Nama dia Tengku Ritaudeen Paktam..kira sedara mara saya la jugak ni. Boss asyik busy je boss saya carikla kawan lain"

Sampai hati kau koko.

28 ulasan: Leave Your Comments

  1. cett. x boleh blah koko panggil bos ea. ;p

    BalasPadam
  2. saya teman awak tau dekat NZ (tiba tiba)

    BalasPadam
  3. alalala ciannye.. cool dude! :)

    BalasPadam
  4. arc! balek r Msia....hahaha

    sabar je la...haha..

    Entri Terbaru [kot?] : Siapa Kata Aku Tak Pandai Berlakon?

    BalasPadam
  5. tak pa, saya kan ada.. saya teman yer?

    tapi...

    awak kena la sponsor tiket p sana

    haha =P

    BalasPadam
  6. SABAR ITU SEPARUH DR IMAN..

    latest entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/3-p-pengalaman-baru-panas-penat.html

    BalasPadam
  7. woha! paktam rupanya kawan baru koko. pasni mesti koko wat entry sal paktam lak.haha =)

    btw, ko bpe tahun blaja kat sane?

    BalasPadam
  8. jangan sedih oke ?
    yang patah hilang berganti *sesuai tak ?

    BalasPadam
  9. tiap pertemuan, mesti ade perpisahan...

    tapi aku tak berpisah2 lagi ngan tempat pengajian aku akibat dier taknak berpisah ngan aku... heheh... sadis bukan???

    stylo la koko ada kawan baru. tengku tu beb... ahahahaa...

    BalasPadam
  10. @MyaddictionNelation
    haha bacela entry sebelum ni...mmg bos dia ah :D

    BalasPadam
  11. pergh new Zealand..best2..kalolah aku blaja sane..leh tengok all black main rugby slalu

    BalasPadam
  12. sedih dorang dah nak balik. sob sob.

    BalasPadam
  13. kenapa bos? kenapa bos? kenapa bos? *kenapa aku x puas hati?dem xD*

    BalasPadam
  14. bro bila nak habis belajar. hahaha. my friend's sister pun ada kat NZ. but I dont know which part. Lupa.

    BalasPadam
  15. @IRAH HAJERAH AZMAN
    apsal korg xleh terima aku berjaya menjinakkan seekor rimau?

    BalasPadam
  16. gmbr last sgt comel ok. hahah

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran