Akses Internet Mansoura sudah pulih

Pagi ni aku terkejut tengok wall facebook sebab ada budak Manoura dah boleh online. Korang ingat lagi cerita aku pasal semalam kan. Yang sambut birthday dia dalam kesedihan tu. Harini dia ucapkan terima kasih sebab sudi call dari New Zealand ke Mesir.


Takde hal la sista oi. Kita dah jadi adik beradik tak sah berapa tahun dah? Tapi memang aku bersyukur sangatlah at least kita tau diorang selamat dan okay kat sana. Tengok screenshot bawah


Ye kami akan doakan korang semua. Semoga cepat dan selamat balik ke Malaysia. Family korang tengah risau sesak nafas tu. Balik rumah nanti peluk mak ayah ketat-ketat wokai?

P/S: KLIK SINI UNTUK ENTRI HARINI

13 ulasan: Leave Your Comments

  1. alhamdulillah~ doctor wannabe mesir da nak balekkkkk~ T________T

    BalasPadam
  2. baguslah weh kalau tenet dah oke, bole diorng maklumkan kepada famili diorng, huhu, apepon kite doakan yg terbaik untuk mereke, smoga selamat, huh !

    p/s : oit, mansoura ke Manoura? slah taip ker,heheh

    BalasPadam
  3. @Anip

    heheh salah eja tp title btol ok la tu

    BalasPadam
  4. alhamdulillah.. ni mesti bila balik dah fobia nak g mesir kan..huhu

    BalasPadam
  5. bagos aa dorang ok... aku nak tanye lebih2 pun aku takde kawan2 da kat sana... maklum laa... yg sebaya ngan aku almost semua dah abes study...

    maka aku hanya mampu doakan keselamatan adik-adik yang masih lagi di sana. semoga nanti selamat sampai di malaysia :D

    BalasPadam
  6. alhamdulilah..

    bila dgr diorg macam ne,hati pon dh senang. :)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah. macam terharu pun ada jugak

    BalasPadam
  8. tak merasa plak aku pengalaman cenggini

    BalasPadam
  9. frankly speaking, I miss Egypt. Takde fobia langsung T_T

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran