Pantun Realiti Facebook 2





BERSAMBUNG.....

29 ulasan: Leave Your Comments

  1. aku suka pantun due yg last tuh!! hahaha

    BalasPadam
  2. memang kreatif la der..

    memang realiti..

    kena wat kontes pantun realiti nie..hehe^^

    BalasPadam
  3. best la pantun ko...

    nak lagi

    nak lagi

    nak lagi!!

    BalasPadam
  4. jangan sorok info diri~

    bengang betul orang kalau dah tak pakai nama betul tu tak kisah la kan,tp semua benda pasal diri dia kasi private.takde clue langsung.pastu add.kang reject kata sombong plak.

    BalasPadam
  5. best2...nak lagi...

    tapi kan...
    macam mane ARCX13 tahu yg mamat tak g solat jumaat??
    mamat ARCX13 pon tak pergi jugak ke?..hehehheheheeh

    BalasPadam
  6. haha berkias molek pantun ni..sendiri komen sendiri like <--aku suka ayat ni

    BalasPadam
  7. kehkehkeh. both are nice!

    BalasPadam
  8. comei dohh .
    dua tiga panda berlari tu !
    hik hik hik
    terbyg kau lari pakai topeng panda tu :P

    BalasPadam
  9. realiti~~

    hahaha.. lucu pun ada

    BalasPadam
  10. best la pantun..nak lagi2x..

    BalasPadam
  11. sendiri post.. sendiri like.. haha.. like2.. :P

    BalasPadam
  12. nak lagiiii..haha

    BalasPadam
  13. siyes aku jatuh cintan ngan ko! eh eh,pantun ko..lalalalala

    BalasPadam
  14. panda, aku tak sorok info.
    mmg aku tak fill in pun.
    just ada contact details dgn sekolah je.
    lol.
    tagged photos haruslah private. huduh.
    :D
    okbai.

    BalasPadam
  15. memang ni facebookers buat.haha

    BalasPadam
  16. berbisa gila pantun kali ne.

    ;)

    BalasPadam
  17. Wow! Pantun menyindir secara dalaman. LOL..

    BalasPadam
  18. kajang pak malau bangi pak pandir
    Klang saya wellington kamu
    memang terbaik cara kau sindir
    pelis pelis episod tiga saya mahu

    nice tak?? *like*like*desprate*
    hahahhaha!! :P

    BalasPadam
  19. main facebook bersama otromen
    datang panda tumpang sekaki
    pantun2 kau gila keren
    wa mau lagi mau lagi mau lagi

    BalasPadam
  20. @melur

    Orang kecewa makan hati
    Sedap lagi makan ikan
    kalau begitu hajat hati
    esok saja saya terbitkan

    BalasPadam
  21. @Dark Half

    Perut lapar rasa nak mati
    Makan pula si buah dokong
    Esok publish sila menanti
    Terima kasih kerana menyokong

    :D

    BalasPadam
  22. memang layan pantun-pantunnya...

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran