Merindui Sup Ekor Malaysia

Entri Personal

Salah satu makanan Malaysia yang menajdi kegilaan aku sejak kecik ialah sup ekor lembu. Ternyata sekali bukan sup ekor ayam sebab kau tak boleh makan ekor ayam. Berbanding dengan sup gearbox, sup tulang dan sup daging, aku lagi suka bahagian ekor sebab ada part yang kau boleh telan semuanya dan ada part yang kau kena kunyah elok-elok untuk mengelakkan tercekik tulang lalu mati di tempat kejadian


Masa aku taip entri ni aku tengah kebuluran di universiti pada jam 3 pagi demi menyiapkan assignment. Dan baru teringat yang aku masih tak makan apa-apa melainkan secawan kentang goreng tanpa sos

Sebab diorang jual kentang goreng dalam cawan dan sos pula dijual pada harga tambahan 50c

Isu Seks dan Pornografi di Germany

Sambungan Bacaan Dewasa 

Disebabkan hari ni Sabtu maka harini hari aku kerja. Kerja apa lain kali aku cerita tapi masa aku tengah nak kemas-kemas buku tadi, terjumpa satu buku yang mempunyai cover yang sangat menarik mata dengan sekali imbas. I bet mereka yang study di Germany pun belum tentu tahu pasal sejarah tempat ni


Kalau aku tak censoredkan bahagian tu korang faham-fahamlah apa yang boleh dinampak. Buku ni bernama Voluptuous Panic: The Erotic World of Weimar Berlin (Germany). Bila selak dalam, ternyata ini bukan buku pasal cara membuat topeng beruang. Tetapi ini ialah buku...


Fanpage Pencarian Lelaki Sweet dan Perempuan Bertudung

SARCASM

Adakah anda seorang lelaki yang sweet? Adakah anda seorang gadis yang bertudung? Katakan "YA" dan kami akan merealisasikan harapan anda untuk menjadi bintang fanpage PENCARIAN LELAKI SWEET DAN GADIS BERTUDUNG! Sudah tentu anda semua sedia maklum dengan apa yang kami cari! Lelaki sweet dan gadis bertudung lah.


Matlamat penubuhan organisasi kami ialah untuk menggalakkan para jejaka tidak kira umur di luar sana untuk menjadi sweet dan semanis-manis mungkin lalu menangkap gambar dengan kamera handphone sendirian sambil membuat muka muka manis.

Selain itu, kami juga berhasrat untuk meramaikan lagi ahli-ahli kami untuk memakai tudung dalam apa jua cara, apa jua warna lalu menangkap gambar di depan cermin atau menggunakan kamera kompak mahupun handphone. Selepas tangkap gambar, tudung boleh cabut! Sila rujuk profile ahli kami untuk kepastian jika anda seorang stalker. Maka suci murnilah tujuan penubuhan page kami ini!

Metodologi kami senang saja. Anda boleh ikuti beberapa step ini untuk menjadi idaman kalbu setiap manusia

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran