Suasana Aidilfitri Pelajar Malaysia di Wellington New Zealand (10 Gambar)

Syawal dah nak habis baru terasa nak update blog ye bang? Tak banyak yang nak diceritakan, so kita biarkan gambar yang menceritakan semuanya...

SYAWAL 1 - RUMAH MALAYSIA, KHANDALLAH WELLINGTON NZ



OPEN HOUSE RUMAH KAMI - ENTAH BERAPA SYAWAL, ISNIN HARITU
Sebenarnya kami berjiran so bergabung je buat open house. Jimat masa, ruang, dan kos.


Introducing, acting president of WMSO, dan Education Attachee of Education Malaysia-New Zealand (dulu dikenali dengan Malaysian Student Department), Aunty Sal.


and I will really miss these moment. Dan bila bercakap pasal 'miss', teringat pulak yang aku ada lab report untuk dihantar lusa. Masa nak due assignments lah emmang semangat kemas rumah, update blog, segala mak nenek semangat datang.

Okbye, salam Aidilfitri semua!

8 ulasan: Leave Your Comments

  1. dah nk abes raya pon. hehe. bila balik malaysia terus?

    BalasPadam
  2. salam aidilfitri dari kejauhan..:)

    BalasPadam
  3. selamat hari raya pepanda!:)
    lama betul ko deactivate kli ni.tp takpe.good luck study! :D

    BalasPadam
  4. teringin jugak aku nak beraya luar dari Malaysia. Singapore pun jadi lah. kih3.


    selamat hari raya.

    BalasPadam
  5. selamat hari raya panda! (even da lmbat gila gua xkira nak ucap gak.. hahahha) bese r nanti lama2 tengok balik gambar2 ni mesti nak nanges kan? alolololo panda nanges!

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran