Tawaran Biasiswa Pengajian Ijazah Psikologi Luar Negara 2015 JPA-MARA [TUTUP]

PROGRAM KHAS MARA - JPA TAHUN 2015
UNTUK LEPASAN SIJIL PELAJARAN MALAYSIA 2014

Program Khas JPA - MARA merupakan program penajaan pelajar Bumiputera cemerlang lepasan SPM tahun semasa bagi mengikuti pengajian persediaan dan Ijazah Pertama di luar negara dalam pelbagai bidang yang ditetapkan. Pelajar akan ditindik bagi mengikuti program persediaan sebelum melanjutkan pengajian peringkat Ijazah Pertama di luar negara.


SYARAT PERMOHONAN

Calon-calon mestilah memenuhi syarat-syarat umum dan khusus permohonan seperti berikut:

Syarat-Syarat Umum
a) Pemohon DAN salah seorang ibu ATAU bapa berketurunan Melayu/Bumiputera dan warganegara Malaysia
b) Umur belum mencapai 19 tahun pada tahun permohonan (19 tahun bagi pelajar peralihan) dan menduduki SPM 2014 pada kali pertama.
c) Mempunyai kesihatan yang baik dan tidak mengidap penyakit-penyakit kritikal seperti Hepatitis, Aids, HIV dan sebagainya.


Untuk memohon, sila klik pautan di bawah

3 ulasan: Leave Your Comments

  1. saya ingin mencari buku yg berkaitan tntg psikologi itu sndiri. di mana saya dpt cari kat malaysia ni? thanks :)

    BalasPadam
  2. buku berkaitan psikologi ada yang saya perasan di Popular KLCC. Di tempat lain saya kurag pasti.

    BalasPadam
  3. ouh..terima kasih. boleh saya minta tajuk buku tntg psikologi yg abg recommend kan?

    BalasPadam

Komen yang nak diletakkan lepas 14 hari selepas entri tu diterbitkan, akan diletakkan dalam mod pengesahan terlebih dahulu untuk mengelakkan spamming

More

SEARCH

MESEJ RINGKAS

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Based on a work at http://www.arcx13.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.facebook.com/arcx13?ref=bookmarks. Dalam BM, korang tak boleh copy langsung melainkan ada kebenaran